odlazak jamesa bonda

Bojana Gregorić objavila fotografiju kojom je odala počast preminulom glumcu

23.05.2017 u 21:33

Bionic
Reading

Bojana Gregorić vejzović među prvima je odala počast slavnom britanskom glumcu Rogeru Mooreu koji je jutros preminuo u 89. godini života. Glumica je na Instagramu podijelila fotografiju s Mooreom kojeg ćemo pamtiti po ulozi Jamesa Bonda, a glumački kolege upoznali su se tijekom njegova posjeta Dubrovniku

Nakon vijesti koja se proširila svijetom da je preminuo britanski glumac Roger Moore, zvijezda filmskog serijala Jamesa Bonda u kojem je 89-godišnji glumac glumio u čak sedam nastavaka, s njim su se počele opraštati i poznate zvijezde.

Među prvima se oprostila i glumica Bojana Gregorić Vejzović koja je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju sa čuvenim glumcem koji je utjelovio lik tajnog agenta 007. Bojana je glumca upoznala tijekom njegova boravka u Dubrovniku u koji je glumac često volio dolaziti.

'Zbogom Sir Moore. Bila mi je čast upoznati vas. Hvala vam za briljantne izvedbe i, što je najvažnije, hvala vam za vaš humanitarni rad s djecom. Zauvijek ćete biti naša inspiracija', napisala je 45-godišnja glumica u opisu fotografije.

Prijatelj Dubrovnika u grad podno Srđa dolazio je u više navrata, uglavnom na poziv violinista Juliana Rachlina koji se također nalazi na zajedničkoj fotografiji, kao i glumac Mišo Mihočević.

'Na ovom divnom mjestu nisam bio više od dvadeset godina, a sada ću osim u ljepoti grada uživati i u koncertima', rekao je 2003. godine Roger Moore okupljenim novinarima tijekom posjeta Dubrovniku.