SVE JE SNIMLJENO

Bliski susret na otoku: Severina i njezine prijateljice na Korčuli naletjele na Matthewa McConaugheyja i Woodyja Harrelsona

19.07.2022 u 09:52

Bionic
Reading

Pjevačica Severina već nekoliko dana boravi na Korčuli te se odmara u društvu najbližih prijatelja i suradnika. Sinoć je ondje uplovila i jahta na kojoj uživa holivudska elita, a nije dugo prošlo ni do susreta koji su ovjekovječili na društvenim mrežama

Ekipa s kojom već tradicionalno ljetuje Severina ovih dana smjestila se na predivnoj Korčuli, a dane uglavnom provode na obližnjim otocima Vrniku i Badiji.

Budući da su jučer u marini na Korčuli svoju jahtu parkirali i holivudski velikani Matthew McConaughey i Woody Harrelson, nije dugo trebalo da se ove dvije ekipe susretnu.

Sonja Dvornik, splitska fotografkinja i Severinina bliska prijateljica, pohvalila se fotografijom s glumcima. Ponosno je pozirala pored zavodnika McConaugheyja, a potom i njegova kolege Harrelsona.

Ovaj poznati dvojac s malih ekrana već danima uživa na Jadranu, i to na višemetarskoj luksuzno opremljenoj jahti, a na kojoj im se pridružio i Chris Rock s djevojkom Lake Bell. Na brodu je i Sacha Baron Cohen, a s njima je i bubnjar Metallice Lars Ulrich. Slavna ekipa zajedno ljetuje još od 2018.

NE PROPUŠTA TRENING

[FOTO] Matthew McConaughey skinuo se pred paparazzima u Dubrovniku i pokazao isklesano tijelo

Pogledaj galeriju

Poveće društvo za svoj je godišnji odmor iznajmilo jednu od najluksuznijih superjahti pod nazivom Serenity. Do sada su posjetili Istru, Split, Hvar, Dubrovnik i Korčulu.