TO JU JE OJAČALO

Bliski prijatelj Lady Gage otkrio: 'Ljudi su joj u lice govorili da je ružna'

16.10.2018 u 13:43

Bionic
Reading

Iako se čini da joj je svjetska slava bila zapisana u genima, uspon do vrha za Lady Gagu i nije baš bio lagan. Dobitnica Grammyja, a možda uskoro i Oskara, 32-godišnja pjevačica, za svoju ulogu u hit filmu 'Zvijezda je rođena' dobija samo pohvale, a njezin stari prijatelj iz djetinjstva za medije je otkrio neke zanimljivosti o njezinom životu prije negoli je postala slavna

Riječ je o Brendanu Jayju Sullivanu koji je bio iznimno blizak s Lady Gagom tijekom njezinih početaka u New Yorku. Upravo on rekao je kako je slavna pjevačica na početku svoje karijere bila vrlo slična liku Ally, koju glumi u filmu 'Zvijezda je rođena'.

'Život joj je u to vrijeme, baš kao i Ally, bio borba, jer nitko ju nije shvaćao ozbiljno. Govorili bi joj da je ok, ali da nije za široku masu. 'Nisi dovoljno lijepa za pop zvijezdu', govorili su joj u lice, što je bilo nevjerojatno', otkrio je Sullivan i dodao:

  • +8
Zvijezda je rođena: Lady Gaga i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Kada si mlađi stalno se preispituješ, no Gaga kakvu sada vidite na crvenom tepihu - s frizurom i Gucci haljinom - to je ona prava Gaga kakva je i privatno. Takva je bila cijelo vrijeme. Znam, jer sam pratio njezinu transformaciju kroz vrijeme.'

Prije negoli je postala okružena glamurom, pjevačica i glumica nije bilježila takve uspjehe. Nakon što se ispisala s fakulteta, potpisala je ugovor s diskografskom kućom Def Jam, u kojoj su i Rihanna, Jay-Z, Justin Bieber, Kanye West i mnogi drugi. No, nakon samo godinu dana raskinuli su joj ugovor.

'To ju je dokrajčilo i uništilo joj život. Trebala je doživjeti neviđeni uspjeh, no umjesto toga ostala je bez ugovora. Upravo u tom razdoblju njezinog života smo se i upoznali', prisjetio se Sullivan.

Ipak, takav neuspjeh nije ju poljuljao do kraja, a sama Lady Gaga iz svega toga se izdigla jača no ikada. Kako je rekao njezin prijatelj, iako je bila zvijezda stajala je čvrsto na zemlji i željela doći do točke gdje će ona sama imati utjecaj u glazbenoj industriji.

  • +9
Lady Gaga i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Od samih početaka vjerovala je da je Lady Gaga samo jedna od faza. Jednom mi je rekla: 'Postoji ta, nazovimo ju glazbena vlada, koja odlučuje što ćemo slušati, a što ne. Ja želim jednog dana biti dio tog tima.' Vjerujem da će i biti.'