sreća i veselje

Bivši supružnici Balaban danas imaju poseban razlog za slavlje

15.11.2017 u 11:42

Bionic
Reading

Iako su se nakon 15 godina braka rastali bivša manekenka, danas poduzetnica Iva Radić i nekadašnji nogometaš Boško Balaban, troje zajedničke djece i dalje ih povezuje, a sada imaju i velik razlog za slavlje i sreću

Brak bivše manekenke i vlasnice portala Journal Ive Radić i Boška Balabana nakon mnogih kriza ove godine ipak nije doživio spas, pa su se sada već bivši supružnici razišli prije nekoliko mjeseci.

Ipak, mnoge ih stvari još uvijek vežu, a jedna od njih su troje djece, kćerka Tasha, sin Ivano i najmlađa kćerkica Tessa.

  • +3
Iva Balaban na špici Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Zato su sve aktivnosti i slavlja vezana za troje mališana prilika u kojoj se bivši partneri moraju složiti i naći kompromis. Jedna takva je i danas, kada njihova najstarija mezimica slavi 15. rođendan, a Iva se tim povodom prisjetila kako je izgledao dan kada su prvi put ugledali svoju Tashu. 

Na svom profilu na Instagramu, koji rado koristi kako bi pokazala svoju svakodnevicu, 40-godišnjakinja je objavila privatne fotografije nastale poslije poroda.

Samo ona i ja znamo sve❤️voli te ponosna mama, vjerujte rodila sam posebnu djevojku, 💫🙏🏻❤️ 1️⃣5️⃣ 🎉🎊 moja prva

Objavu dijeli ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀I V A • R A D I Ć (@iva___radic)

'Samo ona i ja znamo sve, voli te ponosna mama - vjerujte, rodila sam posebnu djevojku, moja prva', napisala je Iva ispod objave na kojoj u naručju drži svoju tek rođenu kćerkicu u riječkom rodilištu.

Danas poznata kao brineta, nosila je tada plave pramenove i šiške. Tijekom godina mijenjala je stilove, a onda se posljednjih nekoliko pronašla u elegantnim i damskim verzijama s trendi notom. 

'Njezina prva', kako ju od milja zove, iz djevojčice izrasla je u pravu mladu djevojku, a fizički je sve sličnija majci. 

Sreću, ponos, ljubav... ne možeš kupiti ali je možeš roditi ❤️💜💙 ponosna da sam Vaša mama 🙏🏻 #majcindan #happymothersday

Objavu dijeli ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀I V A • R A D I Ć (@iva___radic)