ISKRENO PRIZNANJE

Bivša djevojka Elona Muska otkrila da joj ženske partnerice bolje odgovaraju

02.11.2018 u 15:17

Bionic
Reading

Iako iza sebe ima brojne propale veze s poznatim muškarcima, te brak s glumcem Johnnyjem Deppom, slavna ljepotica Amber Heard u velikom intervjuu otkriva da joj zapravo ženske partnerice bolje odgovaraju

Tijekom svog posljednjeg razgovora za poznati časopis Marie Claire, glumica Amber Heard je po prvi puta otvoreno progovorila o svojim biseksualnim navikama.

Lijepa plavuša iza sebe ima brojne veze s mnogim istaknutim muškarcima. Bila je u dvogodišnjem braku s glumcem Johnnyjem Deppom, a po medijima se povlačila i zbog turbulentne veze s milijunašem Elonom Muskom. Kratko je hodala i s trgovcem umjetnina Vitom Schnabelom, koji je javnosti poznat zbog veze s njemačkom manekenkom Heidi Klum.

  • +10
Amber Heard Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No oni koji je bolje poznaju, znat će da je pet godina bila u vezi s fotografkinjom Tasyom Van Ree, a prekinule su 2013. godine.

Na upit ima li bolji ukus za muškarce ili žene, Heard je bez razmišljanja odgovorila: 'Žene, naravno.Trenutno težim tome da nađem zdravu i normalnu osobu s kojom ću doživjeti pravu ljubav'.

Elon Musk i Amber Heard Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dodala je pritom da nikada ne bi lažirala ljubavnu vezu i bila s nekim iz interesa, a otkrila je da je imala ponuda i za to. Prije desetak godina poznati glumac, kojem nije htjela otkriti ime, tražio je od nje da budu u lažnoj vezi, kako bi javnost imala predodžbu da je heteroseksualac, a ustvari je homoseksualno orijentiran.