Jennifer Love Hewitt

Bila je holivudska slatkica, a sada je neprepoznatljiva: Zbog svog se izgleda i javno ispričala

19.05.2018 u 15:00

Bionic
Reading

Pune četiri godine prošle su otkako je crvenim tepihom prošetala glumica Jennifer Love Hewitt. Tijekom svog izbivanja, posvetila se obitelji i odgoju djece, a njezin povratak iznenadio je mnoge, ponajviše zbog toga što je postala neprepoznatljiva

Nakon što se u ponedjeljak pojavila u New Yorku na predstavljanju nove televizijske serije u kojoj će, nakon višegodišnje pauze, ponovno glumiti, 39-godišnja Jennifer Love Hewitt svojom je pojavom iznenadila sve. Naime, četiri godine, koliko je zbog rođenja i odgoja djece, provela daleko od svjetla reflektora, nekada holivudska slatkica ovoga je puta bila u potpunosti neprepoznatljiva.

Za svoju šetnju crvenim tepihom odabrala je minimalistički izgled - gotovo neprimjetan make-up te crno odijelo, a da niti ona sama nije bila zadovoljna snimljenim fotografijama s premijere, potvrdila je i na svom Instagram Storyju, u urnebesnoj isprici cijelom svijetu.

  • +9
Jennifer Love Hewitt Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Jučer smo imali Fox premijeru, koja je bila nevjerojatno...no, na stranu to, meni nitko nije rekao da će to sve trajati 12 sati i da ću morati pozirati u nehumanim uvjetima, a da će vlaga u zraku, u New Yorku, biti 100 posto, stoga se moram svima ispričati. Pod a, odabir crnog odijela nikako nije bio dobar, a pod b, to što nisam na kosu nanijela dovoljnu količinu laka za kosu, također nije bila dobra ideja. Stoga se moram ispričati zbog svog izgleda, kojeg sam postala svjesna tek kada su objavljene fotografije', smijući se ispričala je Jennifer Love Hewitt.

Glumica je priznala da se itekako oznojila čekajući svoj red da prošeta crvenim tepihom, kao i to da je previše vremena prošlo otkako je posljednji put bila pod svjetlima reflektora: 'Kao da sam u potpunosti zaboravila kako je to biti glumica i što se očekuje od nas, odnosno kako moramo izgledati kada stupimo na crveni tepih.'