PONOVO PREKRŠAJI

Big Brother: Stanari kažnjeni zbog neprimjerenog ponašanja na tulumu, Lucija i Antonio završili u krevetu

03.03.2018 u 13:29

Bionic
Reading

Big Brother nastavlja i dalje novčano kažnjavati stanare, a njima to, čini se, ne smeta pretjerano. Tulum u petak nevečer, nagrada za trud koji su stanari uložili u tjedni zadatak 'Spačka TV', bio povod za brojne prekršaje i pogreške zbog kojih su ostali bez još nekoliko tisuća kuna koje im je Bigi oduzeo od glavne nagrade.

Okupljeni u dnevnoj sobi, stanari su pažljivo slušali dok je Big Brother nabrajao počinjene prekršaje, a neki od njih izgledali su poprilično začuđeno, priznavši kako su sjećanja na prošlu noć prepunu pjesme, plesa, ali i alkohola pomalo mutna.

'Big Brother podržava tulume u kući, ali uz pristojno ponašanje', naglasio je BB dok su stanari međusobno počeli nagađati o novčanom iznosu koji će im se prikazati na plazmi.

Tulum je prošao poprilično burno za neke stanake. Lucija Stojak i Antonio Benčak jučer su, nakon zategnutih odnosa, očito, uspostavili 'zadovoljavajuć' odnos. Najprije su u dvorištu razgovarali, a Antonio je Luciji rekao da je 'ostavila toliki trag na njemu da je to neviđeno'. Nakon toga su završili u krevetu gdje su se ljubili i šaputali.

  • +17
Big Brother kandidati Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL televizija

Koje su to sve prekršaje stanari napravili i koliki je iznos novčane kazne, ne propustite doznati u sutrašnjoj live emisiji od 20 sati na RTL-u.