ŠTO SE TO SPREMA

Big Brother Antonio: 'U tajnoj kući sam vidio neke stvari koje inače ne bih vidio'

18.03.2018 u 19:39

Bionic
Reading

Nakon još jednog burnog tjedna nastavljaju se peripetije iz možda najpoznatije kuće u Hrvatskoj. Stanari Big Brothera s nestrpljenjem očekuju emisiju uživo, kada će saznati tko će napustiti kuću zauvijek

Prije četiri dana 21-godišnji je Križevčanin Antonio napustio glavnu kuću i, bez znanja stanara, preselio u tajni dio. Tamo su ga dočekali Tomo, Bojan, Ana-Marija i Marin, s kojima je sa zanimanjem na plazmi pratio događaje u glavnoj kući.

Križevčanin je Big Brotheru iskreno otkrio kako se snašao u novom okruženju i što, iz ove perspektive, misli o bivšim sustanarima.

'Super se osjećam. Ova kuća mi je donijela neki mir i spokoj u duši i jednostavno - život je lijep!', pozitivno je kazao Antonio.

Na BB-ovo pitanje što je o sebi naučio tijekom boravka ovdje, Križevčanin je odgovorio: 'Naučio sam da bih možda malo trebao poraditi na svom odnosu s ljudima jer se nekim malo činim impulzivan i agresivan. Mislim da sam naučio neke stvari što se tiče odnosa s ljudima…'

'Ali vidio sam neke stvari koje inače ne bih vidio', priznao je Antonio, osvrnuvši se na ponašanje pojedinih stanara koje je primijetio na plazmi u tajnoj kući.

Sve o Big Brotheru pratite na ovom linku.

  • +46
Početak nove sezone Big Brothera Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas