ČARI RODITELJSTVA

Besane noći u kraljevskoj obitelji: Malenom Archieju se baš i ne spava, princ Harry 'pobjegao' u Rim kako bi se malo naspavao

29.05.2019 u 13:14

Bionic
Reading

Iako se mjesecima prije rođenja djeteta roditelji pripremaju na sve ono što roditeljstvo i donosi, kada beba i stigne teško je priviknuti se na realnost, koja u većini slučajeva donosi i neprospavane noći. Takve stvari ne zaobilaze ni bogate i slavne, a kamoli članove kraljevske obitelji, pa problema sa spavanjem trenutno imaju Meghan Markle i princ Harry

Neprospavane noći zbog grčeva, gladi, maženja, punih pelena...na sve su to navikli roditelji male djece, a sada se s tim suočavaju i Meghan Markle i princ Harry. Iako su samo nekoliko dana nakon rođenja sinčića Archieja, kada su ga predstavili javnosti, otkrili kako je maleni beba za poželjeti, čini se da situacija promijenila.

Kako je otkrio Michael Carrazza, dobar prijatelj princa Harryja, s kojim zajedno igra dobrotvorne polo utakmice, novopečeni otac poprilično je neispavan. Dvojica muškaraca popričala su ovih dana u Rimu, gdje se održavao Sentebale's Polo Cup, a princ Harry iskoristio je priliku i da mu se malo požali.

  • +5
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Pixsell / Autor: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL

Putovanje u Rim bilo je njegovo prvo izbivanje iz kuće otkako je postao otac, u smislu da nije u jednom danu otišao i vratio se kući, već je ovoga puta tamo i prespavao.

Noćenje u Rimu zasigurno mu je dobro 'leglo' budući da se Harry tamo mogao naspavati bez da ga budi plač malenog Archieja, koji još nema ni mjesec dana.