NOVA UKLESANA IMENA

Batman, Julia Roberts i Spike Lee dobit će zvijezde na Stazi slavnih u Hollywoodu

21.06.2019 u 11:07

Bionic
Reading

Hollywoodska trgovinska komora objavila je popis na kojemu je 35 'jedinstvenih' slavnih osoba iz svijeta filma, glazbe, televizije, kazališta i radija koje će dobiti svoje zvijezde na Stazi slavnih iduće godine, a među njima su Batman, Julia Roberts, Spike Lee i Chris Hemsworth, pišu američki mediji

U kategoriji filma, dobitnici Oscara američki glumac i reper Mahershala Ali i glumica Octavia Spencer te lik superheroja Batmana među onima su koji će imati čast da im je ime uklesano na hollywoodskoj Stazi slavnih..

Na popisu u kategoriji televizije je zvijezda serije 'Bračne vode' Christina Applegate, zatim Terry Crews iz serije 'Brooklyn 99' kao i bivši član žirija iz 'Pop Idola' Nigel Lythgoe.

  • +8
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iz svijeta glazbe svoje će zvijezde dobiti šef Universal Musica Sir Lucian Grainge, rock zvijezda Elvis Costello, pjevačica Alicia Keys i reper Curtis '50 Cent' Jackson.

Predsjedavajući selekcijskog odbora Vin Di Bona rekao je da je 'ovogodišnji odabir jedinstven'. 'Prepoznali smo talente 35 umjetnika koji su već izgradili nasljeđe ovdje u Hollywoodu.'

Na popisu su među ostalima i američka dizajnerica filmskih kostima Ruth E Carter, glumac Laurence Fishburne kao i engleski pjevač Billy Idol.

Po podacima Hollywoodske trgovinske komore, Stazu slavnih svake godine posjećuju milijuni turista.