VRIJEME LETI

Balie puni tri mjeseca, a Ella Dvornik najponosnija je mama na svijetu

01.02.2018 u 21:08

Bionic
Reading

Prošlo je gotovo tri mjeseca otkako je kćer kralja funka, Ella Dvornik, na svijet donijela kćerkicu Balie Dee, koju su ona i suprug Charles Pearce nazvali po omiljenoj destinaciji i prvom slovu imena Dine Dvornika i Elline svekrve Deirdre Pearce. Balie je postala njihov centar svijeta, a najponosnija mama na svijetu pokazala je fanovima koliko je slatka njezina mezimica

Da vrijeme leti uvjerila se i Ella Dvornik, koja je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju s kćerkicom Balie Dee. 'Glave gore. Moja bucmasta djevojčica uskoro će navršiti tri mjeseca', napisala je Ella u opisu fotografije uz uplašeni emoji, koji sugerira kako su Elli prvi mjeseci majčinstva proletjeli brže nego što je očekivala. Ne kaže se bez razloga da djeca brzo rastu.

Iako su u početku malenu Balie svi uspoređivali s kraljem funka, Dinom Dvornikom, tromjesečna djevojčica sve više nalikuje na mamu i tatu, što i ne čudi, obzirom da se u prvoj godini života djeca neprestano mijenjaju. Preslatka Balie na fotografiji gleda ravno u kameru svojim velikim crnim očima, a definitivno najsimpatičniji su njezini puni obrazi zbog kojih ju je ponosna mama od milja prozvala 'chubba'.

Putoholičarka Ella je nedavno priznala kako joj se život preokrenuo naglavačke otkako je dobila Balie, pa tako u mobitelu više gotovo da i nema fotografije sebe ili putovanja, već isključivo one svoje mezimice.

  • +3
Ella Dvornik: Uspomene s putovanja Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo