SVESTRANA EKIPA

Avi su konkurencija najljepša guza, kaskader i Nemeš

26.03.2013 u 10:16

Bionic
Reading

Natjecanje 'Velikog brata' na Košutnjaku je započelo. Ove sezone za nagradu od 50.000 eura natječe se 16 poznatih. Tijekom narednih šest tjedana, više od 40 kamera pratit će svaki njihov korak

'Za dobrim konjem prašina se diže. Bolje je da pričaju i loše o meni, nego da ne pričaju ništa', rekla je natjecateljica  Ava Karabatić.

Ona je dodala da je već dugo u celibatu. Starleta se pojavila u izazovnom crnom donjem rublju i halterima, a poslala je pozdrav svom ocu.

Slavko Labović, glumac iz Kolašina koji živi u Danskoj, ulazi u kuću pokazati da nije takav grubijan kakvim se predstavlja u svojim filmovima. Slavko je u kuću ušao u crnom odijelu s naočalama.

Makedonska pjevačica Aneta Nakovska sljedeća je ušla u kuću. 'Iznenađena sam što me uspoređuju sa Sekom Aleksić, to me nervira. Muškarci me se plaše, ne znam zašto. Voljela bih u kući biti jedna od glavnih kuharica', rekla je Aneta u predstavljanju.

Blizanci Žarko i Željko Stojanović dolaze napraviti pomutnju u 'Velikom bratu'. Oni su sudjelovali u francuskoj verziji šoua.

Sljedeća je ukućanka Vesna de Vinča koja će boravak na Košutnjaku iskoristiti da prikupi građu za novinski članak, ali i da 'pročisti 'dušu i tijelo'.

Profesionalni kaskader Uroš Ćertić dugo je radio vani, a sada se vratio u Beograd i ulazi u kuću 'Velikog brata'. Za razliku od ostalih ukućana, on je rekao da mu večeras nije hladno. Na ruci ima tetovaže Pobjednika i Hrama Svetog Save.

Tajni ukućani su Soraja, Milić Vukašinović i Maja Nikolić.

Boban Stojanović također je natjecatelj ovogodišnje sezone. Sebe je opisao kao momka koji voli snažne i dlakave muškarce. Boban je bio u gej braku i bavi se LGBT aktivizmom.

'Želim prenijeti javnosti poruku da su gejevi sasvim normalni ljudi.'

U kući 'Velikog brata' natječe se i model Nevena Miličević. Ona je najavila da se neće ustručavati  reci što misli i dodala kako se nada da neće razočarati baku.

Nevena se druži s poznatim facama, bila je na tulumima Paris Hilton. Kako je istaknula Ana Mihajlovski, Nevena je 'najljepša guza srpskog manekenstva', a tepaju joj da izgleda kao Liv Tyler.

Branislav Petrušević Petrući, član Indeksovog pozorišta, također će se natjecati u 'Velikom bratu'. Publika ga pamti po imitacijama političara i duhovitim pjesmama.
Intimu će s gledateljima podijeliti i bivša 'modelsica' Ivana Stamenković Sindi. Ona je istakla da će u kući biti prirodna pa kome se svidi, svidi.

Iako je vani hladno, Sindi se pojavila razgolićena, s dubokim dekolteom.



Dragutin Topić
profesionalni je sportaš. Istaknuo je da iza sebe ima uspješnu karijeru, ali i teške momente.
'Suspendiran sam jer sam navodno koristio nedozvoljene supstance, koje zapravo nikad nisam unio u organizam. Najviše me bole nepravde i ljudska glupost', rekao je on i dodao da ga u životu pokreće ljubav.

Topić je sudjelovao na šest Olimpijskih igara, nada se da će u kući ostati barem sedam dana. Maja Volk je voditeljica emisije 'Žene'. Pjevačica, spisateljica i svestrana umjetnica.

Najpoznatiji kandidat u kući Velikog brata je Nikola Nemešević Nemeš koji je 2011. odslužio jedan mandat u realityju, gdje je i upoznao ženu svog života.

U show treba stići i specijalni gost kojeg su predstavili kao najaktualniju zvijezdu ovih prostora.