DRAMATIČNO U BB KUĆI

Ava se boji da će joj Soraja zavesti i oteti Željka

24.04.2013 u 11:36

Bionic
Reading

Novi zadatak u Big Brother kući donio je nove trzavice među stanarima. Tako su Soraja i Željko zbog zadatka morali glumiti kako su zaljubljeni, a to se Avi nije svidjelo, jer je njoj, kako kaže, gluma ozbiljna stvar

Stanari BB kuće dobili su novi tjedni zadatak pa tako moraju trčati BB maraton. Veliki Brat diskvalificirao je Maju Nikolić dok je trčala. Pjevačica je zbog toga poludjela i otišla u ispovjedaonicu kako bi izrazila nezadovoljstvo, piše 24sata.

'Ja sam se osam godina bavila... eeeh... atletikom i tri godine košarkom. Valjda ja znam kako se trči', rekla je Maja ljutito u ispovjedaonici.

Osim što trče maraton, stanari BB kuće na Košutnjaku zabavljaju se i snimanjem sapunice. Soraja glumi Karmen, koja se sprema za put u Buenos Aires u potrazi za srećom i uspjehom. Na put je prate njena mama, Vendi i tetka, Aneta. Ulogu je dobio i Željko te glumi Sorajinu ljubav. Dok su snimali scene između Soraje i Željka, Ava se uplašila da se nešto ne dogodi među njima.

Veliki brat Avi je omogućio i kontakt s majkom. 'Mama najviše tatu pozdravi i ništa se ne sekirajte, borac sam ja, izdržat ću najviše što mogu. Volim te, mama', rekla je Ava mami, a ona je Avi pak poručila neka bude i dalje takva kakva je, da ona nije zvijer, nego čovjek, piše 24sata