U GOSTIMA KOD DUŠANA BUĆANA

Antun Ponoš kao sportski komentator: Pogledajte utakmicu našeg poznatog glumca i pripitomljene divlje svinje

07.02.2021 u 17:33

Bionic
Reading

Urednik i voditelj HTV-ove emisije 'Kućni ljubimci' Antun Ponoš posjetio je nedavno našeg poznatog glumca Dušana Bućana na njegovom imanju nedaleko od Gvozda i svjedočio svojom kamerom neobičnoj nogometnoj utakmici

Bućan je javnosti od prije poznat po ljubavi prema životinjama, a s pustolovom i putopiscem Borisom Veličanom na konjima je 2019. godine prevalio 1200 kilometara dug put do Crnog mora.

Među brojnim životinjama koje glumac ima na svom imanju je i pripitomljena divlja svinja Korona, koju je Bućan pronašao u šumi kao malenu i othranio.

Iako je odrasla uz glumca, Korona više sklonosti i talenta pokazuje prema nogometu pa su Bućan i njegova divlja svinja, u teškim uvjetima na travnjaku prekrivenim snijegom, odigrali utakmicu pred Ponoševom kamerom.

Voditelj emisije 'Kućni ljubimci' brzo se snašao u ulozi sportskog komentatora, ali i izbornika životinjske ekipe. Naime, u jednom trenutku činilo se da Korona zbog ozljede neće moći nastaviti utakmicu pa je Ponoš na zagrijavanje poslao Bućanovu mačku.

Srećom, brzom intervencijom fizioterapeuta Bućana, Korona je vraćena u igru, a dok joj je on sanirao ozljedu, njuškom je na terenu poravnala neravninu zbog koje je pokleknula.

'Gospođa voli masažu, a preferira tajlandsku', otkrio je glumac Ponošu.

Video je Ponoš objavio na svom Facebooku, a kasnije je otkrio da Korona ima i svoju Instagram stranicu, koju prati 205 pratitelja. Na njoj su fotografije i video snimke iz Koronine najranije mladosti, dok je još bila prugasti praščić kakvog ju je Bućan pronašao u šumi.

Kako se tamo može vidjeti, Korona sklonost nogometu pokazuje od malih nogu.