U RODNOJ MALAGI

Antonio Banderas iznenadio sve promjenom imidža, a reakcije su podijeljene

23.10.2023 u 15:30

Bionic
Reading

Na sam spomen imena Antonija Banderasa, mnogima je prva asocijacija njegov imidž latino zavodnika. Crna, lagano zalizana kosa, kakvu je nosio u mlađim danima, a potom i kratko, uredno podšišana bila mu je zaštitni znak sve do sada…

Kada je stigao na događaj organiziran njemu u čast, u njegovom rodnom gradu u španjolskoj Malagi, malo je reći da je 63-godišnji Antonio Banderas svojim izgledom iznenadio sve.

Njegov zaštitni znak - crna i zalizana kosa ili, kako je u posljednje vrijeme nosio, uredna i kratko podšišana, sada je daleka prošlost.

U Malagi je tako Banderas predstavio novi imidž - nešto duža, prirodno kovrčava kosa sada je bila ‘debelo’ prošarana sijedama, a uz to se odlučio za brkove i tzv. kozju bradicu.

Dobro raspoložen, Banderas se pojavio u svijetloj košulji i trapericama u bež boji, a iste su boje bile i čizme od brušene kože.

Antonio Banderas Izvor: Profimedia / Autor: Lorenzo Carnero / Zuma Press / Profimedia

Inače, Antonio Banderas je prije šest godina preživio srčani udar, a nakon što se oporavio, priznao je kako mu je to promijenilo život na bolje. Tada je, kaže, napokon počeo shvaćati što mu je u životu važno.