Zgodni nogometaš

Antonio Asanović otkriva čime ga je osvojila lijepa Silvija

21.06.2017 u 06:23

Bionic
Reading

Sin nogometne legende Aljoše Asanovića, brat dizajnerice Anamarije Asanović, nogometaš Antonio trenutno boravi u Hrvatskoj. Uživa u ljetnim radostima, trenira i raduje se novoj nogometnoj sezoni. Gdje god bude bio i za koji god klub potpisao, pratit će ga njegova djevojka, 27-godišnja Splićanka Silvija Kalinić. Mladi Spićanin za tportal je progovorio o ljubavi s njom te o svojim sportskim planovima

'Trenutno se odmaram i opuštam i spremam za novu sezonu. Imam opcije ostanka u Grčkoj gdje mi se jako sviđa. Lijep je grad, ekipa je super, ali nikad se ne zna. Možda mi uleti kakva bolja ponuda koju neću moći odbiti', rekao je za tportal Antonio Asanović.

Ljetni predah koristi za punjenje baterija na Jadranu. 'Bili smo na Dugom Otoku, Omišu, a još ćemo se negdje zaletjeti, još ne znamo gdje. To ćemo odlučiti u zadnji tren', tajanstven je nogometaš.

Zgodni sportaš već dugo ne skriva svoju ljubav, Splićanku Silviju, te rado objavljuje fotografije na društvenim mrežama s njihovih putovanja. Njegovo srce zarobila je prije manje od godinu dana.

'U jesen ćemo proslaviti godinu dana veze. Što da vam kažem? Lijepo nam je, svugdje idemo zajedno. Osvojila me svojom normalnošću, pozitivom i dobrotom', otkrio je Antonio.

Emocije🔝☀️

A post shared by Antonio Asanovic (@asanovic_antonio) on

🔝☀️

A post shared by Antonio Asanovic (@asanovic_antonio) on