NOVA CRTICA IZ ŽIVOTA

Anja Alavanja Viljevac: ‘Sa svakim sam djetetom sve pametnija'

07.12.2022 u 09:21

Bionic
Reading

I dok su Ivor i Jakov, koje ima iz prošlog braka s glazbenikom Željkom Romcem, već veći i dobro razumiju što se oko njih događa, godinu i pol starog Dana još uvijek može 'prevariti'

Da je sreća u malim stvarima otkrila je voditeljica Anja Alavanja Viljevac svojom novom objavom, u kojoj je podijelila s pratiteljima novu crticu iz života, kojom je oduševila, ali i nasmijala sve. Majka trojice sinova otkrila je kako je svoje dječake darivala ove godine za Svetog Nikolu.

'Nešto razmišljam, kako sam sa svakim djetetom sve pametnija. Danas je Sveti Nikola. Desetogodišnjem sinu napunila sam dvoje tenisica. Svom prvašiću takoder; slatkiši, flomići, hot wheels autići. A najmlađi Dan? Dan je dobio lizalicu, i bio sretan k’o tranzistor. Eto, bebice su živi dokaz da je sreća u malim stvarima. Samo, pitanje do kad.'

Anja Alavanja Viljevac je Ivor i Jakova dobila u bivšem braku s glazbenikom Željkom Romcem, a nakon razvoda, sreću je pronašla u zagrljaju ekonomista i nogometnog trenera Vedrana Viljevca. S njim je u travnju prošle godine dobila i najmlađeg sina Dana, čije dogodovštine i odrastanje posebno oduševljavaju najvjernije Anjine pratitelje na Instagramu.

  • +2
Anja Alavanja Viljevac Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

S malenim Danom već su proputovali većinu Hrvatske, a bili su i na nekim daljnjim putovanjima. Dogodovštine s tih putovanja Anja je podijelila i na Instagramu, ne prikazujući idilu, već realnost.