NOVI IZAZOVI

Andrej Dojkić vraća se na TV ekrane kao krim-inspektor

18.09.2014 u 11:30

Bionic
Reading

Glumac Andrej Dojkić proslavio se u prvoj hrvatskoj sapunici 'Zabranjena ljubav', a nakon što je ostvario nekoliko značajnih uloga u teatru i na filmu, vraća se na male ekrane

Nakon što je dobio povjerenje poznatog redatelja, scenografa, pisca i slikara Željka Senečića, koji je ulogu Leonea Glembaja u filmu odlučio povjeriti Andreju Dojkiću, glumac se vraća i na male ekrane.

Andrej Dojkić bio je u centru medijske pažnje najviše zbog ljubavne veze s Petrom Sanader, kćeri bivšeg premijera.


Par se upoznao na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Zajedno su i boravili u SAD-u, a poslije prekida ostali su prijatelji.

Raditi je počeo kao tinejdžer, a zbog uloge ljubavnika Sanje Vejnović u RTL-ovoj sapunici 'Zabranjena ljubav' vratio se u Hrvatsku.

Otad ponajviše glumi u teatru, a na televiziji ga još poneki pamte po ulozi u kriminalističkoj seriji 'Dobre namjere'. Nakon kratke pauze Andrej se vraća na male ekrane serijom 'Mjesto zločina'.

Nova hrvatska kriminalistička serija 'Mjesto zločina' prikazuje se 23. rujna u 21:15 sati.

Serija je nastala u produkciji Constantin Entertaimenta i prati jaki policijski krim-tim; glavni inspektor Zvonimir Bilić (Zlatko Ožbolt), inspektorica Ivana Peršić (Csilla Barath Bastaić) i inspektor Andrija Taras (Andrej Dojkić) snažni su i uporni profesionalci koji rješavaju slučajeve u Zagrebu i okolici. Osim što inspektore pratimo u rješavanju zločina, imamo uvid i u njihov privatan život, kao i sve probleme i izazove koje on donosi.