NEKADAŠNJA TENISAČICA

Ana Kurnjikova otkrila kako je istesala liniju nakon što je postala majka blizanaca

08.07.2019 u 14:10

Bionic
Reading

Bivša teniska zvijezda Ana Kurnjikova prije dvije godina postala je majka blizanaca Lucy i Nicholasa koje je dobila s pjevačem Enriqueom Iglesiasom. Iako je dugo nismo imali prilike vidjeti u javnosti, zgodna plavuša nedavno je pokazala svoju figuru u bikiniju i mnoge ostavila u transu, a evo kako joj je pošlo za rukom istesati liniju nakon poroda

Mnoge žene nakon poroda brinu nakupljeni kilogrami i novi izgled tijela na koji do tada nisu navikle. Zbog toga se podvrgavaju rigoroznim dijetama, tretmanima kojima pokušavaju vratiti svoj stari sjaj. No, tenisačica Ana Kurnjikova sada je otkrila svoju tajnu besprijekornog izgleda nakon poroda blizanaca.

Proslavljena Ruskinja cijelo je djetinjstvo i tinejdžerske godine provela u profesionalnom sportu pa joj je volja za tjelovježbom i treningom jednostavno postala rutina. To se nije promijenilo ni nakon što je rodila blizance prije dvije godine. Ana je tada svoje treninge prilagodila novim obvezama i stanju tijela, a rezultati su itekako vidljivi.

  • +13
Ana Kurnjikova i Enrique Iglesias Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

‘Dok djeca spavaju ja obavim trening. Obično prakticiram jogu ili pilates. Od podneva počinju redovni kućanski poslovi i sve završava oko 8 navečer kada me možete pronaći izmorenu na kauču’, rekla je Kurnjikova u svom posljednjem razgovoru za britanski The Sun.

View this post on Instagram

🎈🎈🎈@cosmopolitan_russia #cosmo25

A post shared by 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) on

Zahvaljujući genetici Ana u trudnoći nije nakupila mnogo kilograma, pa su rijetki znali da je uopće trudna jer je uspjela svoj trbuščić dugo prikrivati. Lijepa plavuša dodala je kako fenomenalan rezultat zategnutog tijela nakon poroda ne bi bio moguć bez pravilne prehrane. Objasnila je da je držala dijetu, no otkrila je da ni ona nije mogla odoljeti tjestenini i čokoladi.

Kako je posljednjih 18 godina, koliko je u vezi s latino pjevačem Enriqueom Iglesiasom, itekako stidljiva u medijima i rijetko dijeli svoju privatnost, ovaj je intervju bio drugačiji I po tom pitanju. Ana je kazala da je presretna što se ostvarila u majčinskoj ulozi, objasnila je da joj je to bila životna želja, a posebnice je sretna što je djecu dobila s čovjekom kojeg neizmjerno voli.

‘Zajedno smo godinama. On je muška verzija mene, a ja ženska verzija njega. Brak i papiri nisu mi bitni, najvažnije mi je povjerenje, pouzdanost i poštovanje kojeg u našem odnosu ne nedostaje.’