UŽIVA U ŽIVOTU

Ana Gruica Uglešić pokazala kakvo ju je iznenađenje dočekalo u ponoć

09.02.2022 u 11:41

Bionic
Reading

Glumica i trenerica fitnesa od danas je starija godinu dana, no malo tko bi povjerovao u to s obzirom na njen mladolik izgled i utegnutu figuru koju nerijetko s ponosom pokazuje na društvenim mrežama. A na njima je, naravno, obilježila i svoj veliki dan

'Kad mene moji dečki iznenadne u ponoć. Svaki svoj buket. Ženi više ni ne triba. Znak pažnje od muža i znak pažnje od sina. Kraj svita. Ljubav', opisala je Ana Gruica Uglešić fotografiju na kojoj pozira s velikim buketom cvijeća uz nezaobilazni hashtag 'ono bitno'.

Iza Splićanke je još jedna životna godina puna ljubavi, uzbuđenja i uspjeha. Predstave, putovanja, druženje s obitelji i prijateljima, Gruica Uglešić uživa punim plućima, a sve to rado dijeli s ostatkom svijeta.

'Ne koristim Photoshop, ali koristim filtre i mislim da je to sasvim prihvatljivo. Uostalom, tko sam ja da povlačim crtu što je prihvatljivo. Nisu moji parametri pravilo, niti najispravniji na svijetu, ali vjerujem da trebamo nesebično misliti na mlađe generacije, koje će vjerojatno biti izluđene 'nametnutim savršenstvom' što se svakodnevno plasira', izjavila je ranije za Zagreb.info.

  • +2
Ana Gruica Uglešić Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL