nevjesta za pet

Ana Gruica Uglešić izašla u provod sa svekrvom, a pratitelji ih hvale kako se takvo što kod nas ne viđa često

10.06.2020 u 14:59

Bionic
Reading

Odnos između svekrve i snahe često može biti izvor svađa, kao obiteljskih tako i bračnih. No postoje snahe koje se odlično slažu s majkom svoga supruga i s njom imaju gotovo idiličan odnos. Jedna od takvih sretnica je definitivno splitska glumica i fitness trenerica

Ana Gruica Uglešić već je više puta do sad dokazala kako je o odličnim odnosima sa svojim svekrom i svekrvom. Nerijetko skupa zajedno izlaze na razna kulturna i modna događanja u Splitu, a ovih dana bili su na jednom takvom. 'Svekica me izvela vani, u provod', pohvalila se glumica s fotografijom na kojoj grli majku supruga Borana Uglešića.

Besprijekorno sređene dame pozirale su na sunčanoj terasi splitskog hotela i na račun svojih stajlinga dobile brojne komplimente glumičinih pratitelja. Bilo je i onih koji su pohvalili njihov odličan odnos. 'To se traži. Svekrvicu uvik pazi i mazi da ti život bude blaži', bio je jedan od komentara.

U kolovozu ove godine splitska glumica Ana Gruica Uglešić i psihijatar proslavit će drugu godišnjicu braka. 'Boran i ja smo se dugo poznavali. Meni su bile glupe te priče o ljudima koji se poznaju pa se zaljube. Uvijek sam se pitala: 'Kako? Ili ti se netko svidio pri upoznavanju ili nije.' Očigledno da život stalno dijeli lekcije', rekla je svojedobno glumica koja je nerazdvojna sa voljenim muškarcem.