NAKON 11 MJESECI

Amy Schumer otkrila da je promijenila ime sinu, a razlog je urnebesan

15.04.2020 u 10:25

Bionic
Reading

Glumica i komičarka Amy Schumer je 11 mjeseci nakon rođenja sina sa suprugom donijela odluku da će promijeniti njegovo srednje ime, koje mu je inače dala zbog svog dragog kolege i bliskog prijatelja Davea Attella

Nakon što su joj drugi ukazali na činjenicu da srednje ime njezinog 11-mjesečnog sina Genea Attella Fischera zvuči kao 'genitalije' glumica i komičarka Amy Schumer i njezin suprug Chris Fischer odlučili su ga promijeniti. Uoči njegova prvog rođendana, koji će biti 5. svibnja, Amy i Fischer promijenili su sinovo ime u Gene David Fischer.

Da su to napravili, otkrila je sama komičarka u svom podcastu '3 Girls, 1 Keith', kada je svojim suvoditeljicama Rachel Feinstein, Bridget Everett, ali i Keithu Robinsonu rekla: 'Znate li da smo Geneu, našem sinu, i službeno promijenili ime? Sada se zove Gene David Fischer, a do sada je bio Gene Attell Fischer. Prekasno smo shvatili da smo ga, sasvim slučajno, nazvali Genitalije', otkrila je Amy Schumer.

Poznata glumica i komičarka srednje ime Attell dala je sinu po svom bliskom prijatelju i komičaru Daveu Attellu, a Gene po preminuloj glumačkoj legendi Geneu Wilderu.