TUŽNA VIJEST

Američka glazbenica iznenada preminula u 26. godini

09.04.2020 u 18:22

Bionic
Reading

Svijet hip-hopa šokirala je vijest o smrti reperice Chynne Rogers. Mlada glazbenica preminula je u dobi od samo 25 godina, a tužnu vijest medijima je potvrdila njezina obitelj i glasnogovornik

'Bila je veoma voljena i jako će nam nedostajati. Bila je izuzetno inspirativna i jedinstvena umjetnica i osoba', stoji u priopćenju koje je izdano povodom njezine smrti, čiji uzrok zasad nije poznat, prenosi The New York Times.

Chynna je u svijet zabave i ljepote ušla kao mlada djevojka. Sa samo 14 godina potpisala je ugovor s modnom kućom Ford Models, a nakon toga počela je surađivati s hip-hop kolektivom A$AP Mobom i objavila nekoliko singlova, od kojih su najpoznatiji 'Selfie' i 'Glen Coco'.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

sin responsibly 🦇🖤

Objavu dijeli Chynna (@chizzyano)

Mlada glazbenica je imala problema s ovisnošću o drogama i alkoholu, što nikada nije pokušala sakriti od svojih obožavatelja, a u svojim je životnim borbama progovarala i putem svojih pjesama.

Hip-hop svijet pogodila je vijest o njezinoj iznenadnoj smrti. Posljednju objavu Chynna je objavila na svom profilu prije samo jedan dan. S fanovima je podijelila seriju video zapisa, a u jednom od njih je izjavila kako treba glazbu da bi umrla i kako život ima previše soundtrackova.