prije 13 godina

Ako vam se Petar iz 'Voicea' učinio poznato, to je zato jer smo ga već i upoznali

25.11.2023 u 21:51

Bionic
Reading

U večerašnjoj emisiji 'The Voice' imali smo priliku upoznati profesora informatike Petra Brkljačića, no ljubitelji glazbenih natjecateljskih emisija već su ga upoznali! I to prije čak 13 godina! Naime, Brkljačić je bio jedan od kandidata emisije 'Hrvatska traži zvijezdu', a tada su se oko njega motale brojne obožavateljice

Da je ljubav prema glazbi vječna te da se od glazbe nikad ne odustaje, pokazao je večeras Petar Brkljačić. Naime, Petar je prije čak trinaest godina već pokazao svoje glazbeno umijeće pred Tonyjem Cetinskim, Jelenom Radan i Goranom Lisiom Foxom, a danas je dobio čak tri okreta glazbenih mentora. Tada 18-godišnji Petar bio bi itekako zadovoljan, zar ne?

Davne 2010. godine mladi je Solinjanin osvojio publiku emisije 'Hrvatska traži zvijezdu', a pogotovo onaj ženski dio koji ga je smatrao jednim od najzgodnijih kandidata.

Na pozornici je tada izveo pjesmu 'Nisi ni blizu' pjevača Mije Lešine, no ispao je već u prvim emisijama uživo. Više sreće tada je imala Kim Verson koja je osvojila publiku i žiri pa je 2011. proglašena pobjednicom natjecanja.

Hrvatska traži zvijezdu - Vjeruj u snove Izvor: Društvene mreže / Autor: DallasRecordsTV

Večeras je Brkljačić zapjevao pjesmu 'More snova' Tedija Spalata, a njegova kolegica iz škole napomenula je da Petrov primjer pokazuje da nikad nije kasno slijediti svoje snove.

Inače, Petar se na Instagramu predstavlja kao glazbeni producent i pjevač, a tijekom godina izdao je nekolicinu pjesama. Ako je suditi po fotografijama, često putuje, a estetika mu je vrlo važna.

  • +10
Mentori u novoj sezoni 'The Voice Hrvatska' Izvor: Promo fotografije / Autor: D. Cepak/HRT