POSLJEDNJI POZIV

Želite stipendiju za Central European University?

16.01.2012 u 14:11

Bionic
Reading

Central European University (CEU), međunarodno sveučilište za diplomsko (Master) i poslijediplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih znanosti te zaštite okoliša i matematike u Budimpešti, uputilo je posljednji poziv za natječaj za stipendije

Natječaj za upis i stipendije objavljen je na internetskom portalu www.stipendije.info, a završni rok za prijavu je 25. siječnja 2012.godine.

Smješten u samom srcu Europe, CEU izvodi međunarodno priznate studijske programe na engleskom jeziku te pruža financijsku potporu za studij većini upisanih studenata. U akademskoj godini 2011./2012. više od 30 hrvatskih studenata primljeno je na studij na CEU, a od 2001. na CEU-u je studiralo gotovo 250 hrvatskih studenata. Na CEU-u studira više od 1500 studenata iz preko 100 zemalja svijeta, što studijsko iskustvo čini izrazito međunarodnim.

CEU kroz razne oblike financijske potpore podupire većinu svojih studenata na diplomskoj razini studija. Također, gotovo 90 posto doktorskih kandidata ovog sveučilišta prima potpunu stipendiju za svoj studij. Potpune stipendije pokrivaju troškove programa, smještaja, zdravstvenog osiguranja te osiguravaju mjesečni džeparac za preostale životne troškove.

Dodatne upite o CEU možete uputiti Institutu za razvoj obrazovanja, Preradovićeva 33/I, 10000 Zagreb (telefon: 01/4817-195; e-mail: sdobric@iro.hr; web: www.iro.hr), ovlaštenom predstavniku CEU-a za Hrvatsku.

Kliknite ovdje za izravnu poveznicu za natječaj.