Tehnologija SVUGDJE U HRVATSKOJ

MAXtv od sada dostupan i putem satelita

  • Autor: tportal.hr
  • 3.12.2010 13:57:16
  • 3.12.2010 13:52:06

MAXtv se od danas emitira i putem satelita, što znači da je dostupan u svim dijelovima Hrvatske. Uslugu MAXtv-a putem satelita moguće je zatražiti u svim T-Centrima ili putem Službe za korisnike

Svi oni kojima MAXtv ranije nije bio dostupan, primjerice u manjim, ruralnim sredinama ili pak na otocima i slično, sada će moći uživati u brojnim serijama, informativnim, glazbenim, sportskim, dokumentarnim i edukativnim emisijama te drugim sadržajima domaćih, regionalnih i svjetskih TV postaja.

Posebno valja istaknuti ekskluzivne sadržaje u MAXtv ponudi, poput onih koje korisnici mogu pratiti na kanalima Arenasport 1 i Arenasport 2, omiljenih među ljubiteljima sporta.

Izbor programa koje će MAXtv emitirati putem satelita vrlo je sličan onima koje mogu pratiti postojeći korisnici MAXtv usluge, emitirane putem IPTV tehnologije, te će korisnici moći odabrati između različitih programskih paketa onaj koji najviše odgovara njihovim potrebama. Korisnici nove MAXtv usluge moći će uživati u dodatnim paketima kao i do sada, poput Sportskog, Sportskog Plus, HBO Premium ili Plus paketa, kao i slobodnih, tzv. Free to Air kanala. Cijene programskih paketa su iste kao i do sada.

Uslugu MAXtv-a putem satelita moguće je zatražiti u svim T-Centrima ili putem Službe za korisnike. Svim zainteresiranim korisnicima T-HT će u najkraćem mogućem roku instalirati potrebnu opremu te omogućiti praćenje MAXtv-a bilo gdje u Hrvatskoj. Nadalje, T-HT omogućuje korisnicima i sve elemente potrebne za prijem MAXtv-a putem satelita, poput satelitskog antenskog sustava (tanjura) i MAXtv satelitskog prijamnika, a sve to korisnici mogu zatražiti po povoljnim cijenama u T-Centrima ili putem Službe za korisnike.

Korisnici će uskoro moći uživati i u ostalim naprednim, interaktivnim i Internet funkcionalnostima koje danas MAXtv pruža, a koje su trenutno jedinstvene na našem tržištu samo na novoj T-HT satelitskoj platformi. To su: Snimalica, Videoteka, interaktivni Internetski sadržaj (Internet portali, widgeti, red button i sl.) i kanalima u visokoj razlučivosti (HD).

Testno emitiranje MAXtv usluge putem satelitske platforme započeto još u listopadu, a nakon uspješno provedenog testiranja, T-HT je uslugu spreman ponuditi svima. Satelitski kapacitet osiguran je od Eutelsat-a na satelitu Sesat 1 (16° istočno).

Dodatno, korisnici zainteresirani za MAXtv uslugu do kraja godine mogu je, uz božićnu ponudu T-HT-a, dobiti po još povoljnijim uvjetima. Više informacija o božićnoj ponudi na www.t-com.hr
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još