Tehnologija LINKEDIN SHARE

I LinkedIn ima svoj gumb za dijeljenje sadržaja

  • Autor: S.Š.
  • 30.11.2010 18:47:37
  • 30.11.2010 15:49:26

Poslovna društvena mreža od danas nudi korisnicima gumb za dijeljenje sadržaja, sličan Facebookovom gumbu Like koji danas možete naći gotovo na svakoj internetskoj stranici

LinkedIn, društvena mreža koja služi prvenstveno za uspostavljanje poslovnih kontakata, ponudila je korisnicima gumb za dijeljenje sadržaja.

Na raspolaganju je nekoliko varijanti gumba, a vlasnici web stranica i blogova mogu ga lako prezueti na stranici linkedin.com/publishers.

Ideja je slična kao i kod Facebookovog gumba Like: korisnici LinkedIna lako mogu podijeliti neki sadržaj na internetu klikom na taj gumb, a vlasnici webova i blogeri na taj način šire svoje vijesti i sadržaje.

Iako LinkedIn nije toliko popularan kao Facebook, riječ je o društvenoj mreži koja ima solidan poslovni model (napredne mogućnosti se naplaćuju) i solidne poslovne rezultate već nekoliko godina. Ovim potezom približili su se Facebooku i kad je dijeljenje sadržaja u pitanju, a očekujemo da ćemo LinkedInov gumb ponajprije vidjeti na poslovno orijentiranim blogovima i stranicama.

LinkedIn
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još