SEDAM GODINA RADA

Coolinarika dobila mnoštvo novih mogućnosti

26.11.2010 u 15:00

Bionic
Reading

Hrvatska stranica posvećena receptima, kuhanju i hrani, Coolinarika, doživjela je veliki redizajn koji donosi mnoštvo novih mogućnosti

Coolinarika postoji već sedam godina i u to se vrijeme etablirala kao jedna od najposjećenijih stranica posvećena receptima, hrani i kulinarstvu na hrvatskom internetu. Novi redizajn donosi nekoliko značajnih promjena u odnosu na stari dizajn, koji datira iz (davne) 2006. godine.

Ukoliko se registrirate, početna stranica Coolinarike postat će vaša osobna stranica sa sadržajima i mogućnostima namijenjenim isključivo vama, pa tako možete unositi recepte i pisati blogove te pregledati što je novo kod vaših prijatelja te koje su novosti na Coolinarici koje bi vas mogle zanimati.

Recepti su znatno unaprijeđeni slikama, pretraživanje recepata znatno je lakše no prije, a komunikacija među korisnicima također je poboljšana, pa su sada tu dvosmjerna prijateljstva, grupe, događaji i chat.

Na kraju, tu je i Prehrambeni rječnik koji sadrži preko 3.500 pojmova iz područja hrane, nutricionizma, prehrambene tehnologije i kulinarstva.