ZALJUBLJEN PREKO UŠIJU

Naručio iPhone aplikaciju kako bi zaprosio djevojku

25.11.2010 u 10:12

Bionic
Reading

Oko tri godine, 1.500 dolara te posebno naručena aplikacija za iPhone bilo je potrebno računalnom programeru iz Australije da zaprosi svoju djevojku

Dvadesetšestogodišnji Sahba Idelkhani želio je prosidbu svoje djevojke Melody učiniti posebnom, a to mu je doista pošlo za rukom. S obzirom na to da su oboje ovisni o modernim tehnologijama, Idelkhani je odlučio da njegova prošnja bude u pravom gikovskom stilu.

Naručio je posebnu aplikaciju za iPhone, s obzirom na to da se odabranica njegova srca koristi upravo tom telekomunikacijskom napravom, a koja sadrži cijeli niz zadataka koje je potrebno odraditi da bi 'igra' bila završena. Ključnog dana djevojku je obavijestio da će je na mobitelu dočekati specijalna aplikacija, koja od nje očekuje izvršavanje određenih radnji.

Nakon što je pokrenula aplikaciju, Melody je uvidjela da mora odlaziti na razne lokacije, njih ukupno 12, a dolaskom na svaku od lokacija na mobitelu joj se prikazivala posebna poruka. Naravno, svaka od 12 lokacija vezana je uz događanje njihove višegodišnje veze. Posljednja lokacija, na putu dužem od 200 kilometara diljem Australije, djevojku je odvela u luksuzni apartman Meridon u predgrađu Sydneyja.

Posljednji zadatak od Melody zahtijevao je da rašije plišanog medvjedića kojeg joj je zaručnik poklonio prije tri godine, a nakon što je to učinila u medvjediću je pronašla poruku 'Hoćeš li se udati za mene?' Naravno, Melody je odgovorila potvrdno.

Kako je Sahba izjavio za news.com.au, već prije tri godine bio je siguran da će upravo Melody biti djevojka s kojom želi provesti ostatak života.

Preslatko...