MAC U T-MOBILEU

Appleova prijenosna računala u ponudi HT-a

24.11.2010 u 10:52

Bionic
Reading

HT svoju ponudu vrhunskih uređaja od danas proširuje Appleovim prijenosnim računalima MacBook Pro i MacBook White, a vrlo skoro i najlakšim prijenosnim računalom na svijetu, MacBook Airom. Uz inovativna prijenosna računala, HT će svojim korisnicima ponuditi i popularne uređaje iPod touch te iPod nano, kao i dodatnu opremu

Na ovaj način HT, kao prvi telekom partner Applea u Hrvatskoj, korisnicima na jednom mjestu, i uz prikladne usluge, omogućuje širok izbor Appleovih proizvoda u skladu s njihovim potrebama. Također, uz usluge Mobile Internet, Appleova prijenosna računala korisnici će moći nabaviti po povoljnim cijenama.

MacBook Pro će tako biti dostupan uz cijenu već od 7.098 kuna, MacBook White od 5.998, a MacBook Air od 7.898, uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca, u tarifi Mobile Internet 10 GB. Glazbeni uređaj iPod nano bit će dostupan po 1.268 kuna, a iPod touch po 1.798 kuna.

Svi Appleovi prijenosnici u HT ponudi dolaze sa 13-inčnim zaslonom, kao i USB stickom pomoću kojeg korisnici mogu koristiti mobilni internet.

MacBook Pro, MacBook White  i MacBook Air karakteriziraju poznati, besprijekorni dizajn te iznimne tehničke karakteristike – briljantan zaslon, napredna grafika, iznimna brzina, primjerice prilikom pregledavanja fotografija ili filmova te dugotrajna baterija koja može izdržati i do 10 sati zahtjevnog rada. Uređaji dolaze s inovativnim trackpadom s mogućnošću mutitoucha.

HT će uređaje prvo ponuditi u T-Centrima u Zagrebu, Savska 32 i Vukovarska 23, te Osijeku, Kardinala A. Stepinca 8b, i Zadru, Polačišće 2, a ubrzo i u Varaždinu, Rijeci, Puli, Splitu i Dubrovniku.

Sve novosti vezane uz ponudu Appleovih računala možete pratiti i na HT Facebook i Twitter profilu