GLASNI KORISNICI

Problemi s Nokijom N8

19.11.2010 u 16:23

Bionic
Reading

Glasine o problemima s Nokijom N8 proširile su se internetom, pa je na njih odlučio reagirati i potpredsjednik Nokije Niklas Savander

Društvena mreža Twitter zadnjih dana bruji o čestim kvarovima pametnih telefona Nokia N8. Vlasnici pokvarenih N8-ica koji su svoje nezadovoljstvo izražavali putem društvenih mreža uspjeli su podići toliku buku da se oglasio i potpredsjednik tvrtke Niklas Savander. U izjavi za službeni blog Nokia Convesations Savander priznao je da postoji problem s tipkom za paljenje na nekim Nokijama N8, ali da je pogođen vrlo mali postotak prodanih uređaja. Proizvođač je detektirao uzrok problema u načinu na koji se mobilni telefon sastavlja i ispravio ga u procesu proizvodnje.

Savander je pozvao korisnike čiji su uređaji pogođeni kvarom da aktiviraju svoje jamstvo, nakon čega će im problem biti otklonjen besplatno ili će dobiti novi telefon. Kvar je u potpunosti pokriven standardnim Nokijim jamstvom za nove uređaje. U Nokiji kažu da su provjerili proizvodne linije drugih telefona i da je samo N8 pogođen ovim problemom.