Tehnologija GLASNI KORISNICI

Problemi s Nokijom N8

  • Autor: G. M.
  • 19.11.2010 16:23:48
  • 19.11.2010 10:49:42

Glasine o problemima s Nokijom N8 proširile su se internetom, pa je na njih odlučio reagirati i potpredsjednik Nokije Niklas Savander

Društvena mreža Twitter zadnjih dana bruji o čestim kvarovima pametnih telefona Nokia N8. Vlasnici pokvarenih N8-ica koji su svoje nezadovoljstvo izražavali putem društvenih mreža uspjeli su podići toliku buku da se oglasio i potpredsjednik tvrtke Niklas Savander. U izjavi za službeni blog Nokia Convesations Savander priznao je da postoji problem s tipkom za paljenje na nekim Nokijama N8, ali da je pogođen vrlo mali postotak prodanih uređaja. Proizvođač je detektirao uzrok problema u načinu na koji se mobilni telefon sastavlja i ispravio ga u procesu proizvodnje.

Savander je pozvao korisnike čiji su uređaji pogođeni kvarom da aktiviraju svoje jamstvo, nakon čega će im problem biti otklonjen besplatno ili će dobiti novi telefon. Kvar je u potpunosti pokriven standardnim Nokijim jamstvom za nove uređaje. U Nokiji kažu da su provjerili proizvodne linije drugih telefona i da je samo N8 pogođen ovim problemom.

www.nokia.com
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još