USKORO NORMALIZACIJA

T-Mobile radi na otklanjanju problema u govornoj mreži

17.11.2010 u 15:26

Bionic
Reading

Danas su u T-Mobileovoj mreži ponovo primijećene poteškoće u korištenju govornih usluga UMTS/GSM mreže u kontinentalnom dijelu Hrvatske. Stručne službe T-Mobilea rade na utvrđivanju i otklanjanju poteškoća

Posljedično, zbog uvođenja nove tehničke platforme i proširenja kapaciteta mreže pojavili su se neplanirani problemi u radu T-Mobileove mreže.

Jučer, 16. studenoga 2010. godine u razdoblju od 12.30 do 16.30 trajale su poteškoće u T-Mobile 2G i 3G mreži na cijelom području RH, s time da su iste bile najizraženije za korisnike na  području kontinentalne Hrvatske (Zagreb, sjeverna Hrvatska i istočna Hrvatska). Analiza poteškoća je pokazala da su se one odnosile na korištenje glasovnih govornih usluga, a ostale usluge nisu imale problema u radu u T-Mobileovoj mreži (npr. SMS, MMS, Data usluge, mobilni internet).

Danas, 17. studenoga 2010. godine, od 10.18 sati ponovno su započele poteškoće u T-Mobile 2G i 3G mreži na govornim uslugama na istom području kao i jučer te još uvijek traju. Hrvatski Telekom intenzivno radi na njihovom rješavanju u svrhu što bržeg otklanjanja.

Ispričavamo se korisnicima zbog eventualnih neugodnosti. Nakon što otklonimo uzroke utvrdit ćemo način nadoknade korisnicima za eventualne teškoće koje su mogli imati uslijed privremene nedostupnosti naših govornih usluga.

www.t-mobile.hr