AUDIO VIDEO SHOW 2010

Audio Video Show otvoren Philipsovom prezentacijom

05.11.2010 u 14:26

Bionic
Reading

Danas u 11 sati svoja je vrata otvorio Audio Video Show u Zagrebu. Otvaranje je obilježila Philipsova prezentacija proizvoda koji su osvojili ovogodišnje nagrade EISA

U sklopu Audio Video Showa Zagreb 2010. Philips je organizirao prezentaciju za novinare na kojoj je pokazao četiri proizvoda nagrađena nagradom EISA. European Imaging & Sound Association (EISA) je udruženje 50 magazina specijaliziranih za audio i video proizvode iz 19 europskih zemalja.

Nizozemski Philips je osvojio nagradu za najbolji europski televizor godine 2010, tj. za model 46PFL9705. Radi se o 3D LCD televizoru dijagonale 46 inča. Drugu nagradu je osvojio u kategoriji ekološki naklonjenih televizora s modelom 42PFL6805. Zanimljivost je da je u tom televizoru minimalno korištena plastika te ima kućište od aluminija koje se može u potpunosti reciklirati. Treća nagrada je osvojena u kategoriji najinovativnijeg kućnog kina HTS9520. Zadnju nagradu Philips je osvojio zbog Streamium MCi900 HiFi sustava koji je proglašen najboljim kompaktnim glazbenim sustavom u Europi.

Na štandovima izlagača smještenih u prizemlju hotela Sheraton mogu se vidjeti Panasonicovi, Sonyjevi, Samsungovi, Sharpovi i LG-ovi televizori. 3D televizija dominira tim izložbenim prostorom. Ljubitelji dobrog zvuka pronaći će se na prvom i drugom katu hotela, gdje tvrtke izlagači demonstriraju svoje zvučne sustave u slušaonicama. U jutarnjim satima prvog dana sajma slušaonice su se ubrzano dovršavale, a vjerujemo da će do popodnevnih sati sve biti spremno za demonstracije u kojima će posjetitelji uživati do nedjelje 7. studenog.