UŠTEDE U 2011.

Stigla je božićna ponuda T-Mobilea

05.11.2010 u 12:57

Bionic
Reading

Korisnicima koji u promotivnom razdoblju do 31. siječnja 2011. odaberu Tarifu za sve, Tarifu za obitelj ili iTarifu račun će svaki drugi mjesec biti umanjen za iznos plaćenog računa u prethodnom mjesecu. Ovisno o odabranoj tarifi, korisnik ovu pogodnost može koristiti tijekom šest, osam ili čak 12 mjeseci, uz potpisivanje obveznog trajanja pretplatničkog ugovora na 24 mjeseca te uz uvjet da svi računi budu plaćeni u roku dospijeća

Pogodnosti očekuju i Simpa korisnike - za kupce Simpa paketa iz božićne ponude već od 298 kuna T-Mobile će svaki drugi mjesec, u razdoblju od šest mjeseci, korisnicima davati iznos potrošen na pozive, poruke ili surfanje u prethodnom mjesecu.

Navedene pogodnosti počinju se ostvarivati na temelju potrošnje ostvarene u drugom mjesecu od potpisivanja ugovora odnosno korištenja Simpa ponude. Potpiše li tako korisnik ugovor u studenome, račun za siječanj bit će manji za potrošnju ostvarenu u prosincu.

T-Mobileova božićna ponuda i ove je godine obogaćena atraktivnim uređajima po iznimnim cijenama. Tako je primjerice Nokiju 2220 u Simpa start paketu moguće nabaviti za 298 kuna, dok je za Nokiju X2-00 uz Tarifu za sve 200 moguće dobiti već za jednu kunu.

Više informacija o božićnoj ponudi te pripadajućim uređajima za Simpa korisnike odnosno privatne pretplatnike

Možete nas pratiti i na društvenim mrežama: Facebooku, Twiteru, YouTubeu i Flickru