Tehnologija RAČUNALNA PERIFERIJA

Logitechova ponuda na hrvatskom tržištu

  • Autor: G. M.
  • 27.10.2010 10:32:47
  • 26.10.2010 20:04:47

Logitech Hrvatska novinarima je prezentirao najvažnije ponude u svojoj ponudi za ovu godinu posebno naglasivši web kamere i ponudu proizvoda za igrače

Ponuda Logitechovih proizvoda za hrvatsko tržište obuhvaća slušalice, web kamere, tipkovnice, miševe, zvučnike i podloge za prijenosna računala. Poznati proizvođač u prezentaciji je poseban naglasak stavio na liniju web kamera koje sve redom snimaju i prenose videozapise u HD razlučivosti. Modeli kamera C270, C310 i C510 to čine u rezoluciji od 720 p, dok Pro910 može bilježiti puni 1.080 p video. Uz kamere proizvođač nudi Logitech Vid aplikaciju koja olakšava ostvarivanje videopoziva te postavljanje videoisječaka na Facebook i YouTube.

Logitech

Druga važna linija proizvoda u ponudi ovog proizvođača su tipkovnice, slušalice, miševi i volani za igrače. Najzanimljiviji proizvodi u toj liniji su svakako miš G700 i slušalice s mikrofonom G930. Opće je poznata činjenica da igrači ne vole bežične miševe zbog (vrlo malog) kašnjenja koje se može pokazati fatalnim u superbrzim akcijskim igrama, no za druge radnje na računalu bežični miš je možda i praktičnije rješenje. G700 igračima nudi obje mogućnosti. Na računalo ga se može spojiti bežično pomoću nanoprijamnika, ali i priloženim USB kabelom za trenutke kada se nikakvo kašnjenje ne može tolerirati. U trenutku kada je miš spojen USB kabelom na računalo, pune se njegove baterije za bežični rad.

Goran Maravić

Demonstrirana je i ponuda Logitechovih zvučnika za računala od kojih ćemo izdvojiti model Z623 koji nosi certifikat o kvaliteti zvuka THX. Sve popularniji dodatak za prijenosna računala postaju podlošci koji sprečavaju prijenos topline na krilo korisnika. Logitechova Lapdesk linija podložaka ima u sebi aktivno hlađenje i zvučnike za još ugodniji rad s prijenosnikom. Svi navedeni proizvodi se već nalaze u prodaji.

www.logitech.com
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još