Tehnologija USPJEH STUDENTA

Mladi Čakovčanin zadovoljan poslom u Facebooku

Igor Čanadi, Čakovčanin koji zahvaljujući pokazanom znanju od rujna radi u društvenoj mjeri Facebook, dobro se snašao u novoj radnoj sredini u SAD-u, među stotinu ponajboljih studenata iz cijelog svijeta

Nakon studija na zagrebačkom Fakultetu elektrotehnike i računarstva, koji je završio za tri godine, školovanje nastavlja na University of Wisconsin Madison, a uz znanost, privlači ga i konkretna primjena znanja.

'Rad u najvećoj društvenom mreži izuzetno je iskustvo, a Silicijska dolina jako je inspirirajuća sredina', kaže taj bivši student FER-a i sudionik više međunarodnih natjecanja iz informatike na kojima je osvajao značajne rezultate.

Usprkos poslovnim obvezama i nastavku školovanja, ima dovoljno vremena za sport te izlete vikendom.

'No ipak mi nedostaju prijatelji i domovina', otkriva Čanadi koji još dvoji gdje će nastaviti raditi i živjeti budući da su još svježi dojmovi iz Međimurja čijem se županu Ivici Perhoču zahvaljuje na riječima podrške koje mu je uputio na prijemu neposredno prije njegova odlaska u SAD.

'Međimurska županija mora motivirati uspješne mlade međimurske studente, kojih, na sreću, ima mnogo', poručuje Čanadi elektroničkom poštom iz SAD-a.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još