Tehnologija ODABRALI STE

Što je zajedničko Rupeni, Sanaderu i tangama?

  • Autor: tportal.hr
  • 25.10.2010 14:06:45
  • 25.10.2010 12:13:11

Pogled na deset najčitanijih članaka na tportalu proteklog tjedna pokazuje nam podatke koji su nas prilično obradovali. Najviše ste klikali na raznovrsne članke iz različitih rubrika i izgleda da vas doista zanimaju različite tematike

Najveći hit proteklog tjedna bio je incident na snimanju 'Hrvatskog top modela by Vanja Rupena' kada je jedna od kandidatkinja fizički nasrnula na Vanju Rupenu. Na drugo mjesto ove liste zasjeo je naš 'seksualni' pregled Osam iznenađujućih činjenica o seksu, dok je treće mjesto rezervirao odbjegli premijer koji nam je nervozno pokušao objasniti zašto se vratio.

Naša tema o poznatim Hrvaticama, točnije o njihovim gaćicama, pronašla je put do znatnog broja čitatelja, a na petom mjestu ove liste smjestio se osvrt našeg Fashion Gurua na izgled poznatih Hrvatica.

Pripadnice ljepšeg spola uživale su u pogledu na golo tijelo Nikole Karabatića, zanimao vas je i dečko bivše Štimčeve supruge Suzane Štimac, a na osmom mjestu ove male liste našao se i jedan članak našeg projekta Vi pitate, oni odgovaraju, i to onaj vezan uz stvarnu prijeđenu kilometražu automobila.

Deveto mjesto ove liste drži nastavak tragične priče o dječaku Dominiku Pitri, a na posljednje mjesto liste deset najčitanijih članaka na tportalu smjestila se fotogalerija Sharon Stone.

Deset najčitanijih članaka na tportalu proteklog tjedna po naslovima izgleda upravo ovako:

1. Kandidatkinja fizički nasrnula na Vanju Rupenu
2. Osam iznenađujućih činjenica o seksu
3. Nervozni Sanader objasnio zašto se vratio
4. Tange su vulgarne, radije ne nosim ništa
5. Doli sve više izgleda kao Dikanova vršnjakinja
6. Pogledajte potpuno golog i savršenog Nikolu Karabatića
7. Bivša Štimčeva supruga blistala u društvu dečka
8. Saznajte stvarnu prijeđenu kilometražu automobila
9. Inspekcija potvrdila niz liječničkih pogrešaka
10. Koliko je godina ovoj decentnoj dami?
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još