NAGRADNJAČA

Tportal.hr i Web::Strategija 9 nagradili vrijednim nagradama!

25.10.2010 u 10:27

Bionic
Reading

Danas počinje velika nagradna igra tportala i Web::Strategije 9 u suradnji s Toplicama Sveti Martin, World Class Health Academy i CPP - Online knjigovodstvom. Tim povodom dijelimo ulaznice za konferenciju Web::Strategija 9, wellness vikend aranžman - polupansion za dvoje u toplicama, korištenje Fitness & Wellness-a i korištenje online poslovno-financijskog sustava CPP.Start na 12 mjeseci.

Još je samo tjedan dana do velike konferencije o internetskom marketingu i PR-u pod nazivom 'Web::Strategija 9 - Oglašavanje je OUT!' (koja će se održati 4. i 5. studenoga u Hypo EXPO centru u Zagrebu). Odlučili smo nagraditi one najbrže i najsposobnije! Samo morate točno odgovoriti na pitanje, a točne odgovore možete pronaći na službenim stranicama konferencije. Znate li točan odgovor?

KOJE SU NAGRADE?

1. Wellness weekend aranžman - polupansion u Toplicama Sveti Martin za dvije osobe!

Aranžman uključuje:
•Smještaj u komfornim apartmanima Regina **** s hotelskom uslugom; dva noćenja s doručkom
•Bogata buffet ponuda pansionskog restorana Regina
•Korištenje fitness teretane 1h dnevno, besplatno korištenje wireless interneta u apartmanima
•Neograničeno korištenje svih bazena kupališta Spa % Golf Resort Sveti Martin (termalni bazen s hidromasažnim mlaznicama temperature od 29 do 36°C, ostali unutarnji i vanjski bazeni, četiri whirlpoola, razni vodeni efekti, petkom i subotom noćno kupanje)
•Program animacije ovisno o godišnjem dobu, aktualnostima
•Besplatno korištenje sauna u sklopu wellness centra Regina

+ Dvije ulaznice za WS9 i CPP.Start*

2. Sedam dana besplatnog korištenja Fitness & Wellnessa u World Class Health Academyu za jednu osobu + dvije ulaznice za WS9 i CPP.Start*

3. Dnevni posjet Fitness & Wellnessa u World Class Health Academyu za dvije osobe + dvije ulaznice za WS9 i CPP.Start*

*Korištenje online poslovno-financijskog sustava CPP.Start za vođenje interne evidencije o poslovanju za tvrtke (izlazni i ulazni računi, ponude, transakcije, izvještaji) u trajanju od 12 mjeseci (protuvrijednost od 1.188,00 kn + PDV).


Prvu nagradu osvojio je Siniša Srša.

Drugu nagradu osvojila je Vedrana Katanić.

Treću nagradu osvojio je Tomislav Čuljat.

Nagradu će Vam uručiti hostese na konferenciji Web::Strategija 9, 4. studenoga u Hypo EXPO centru!

A što ako ne osvojim nagradu?
Cijena kotizacija do 1. studenoga iznosi samo 900 kn + PDV, a na konferenciji Vas očekuje mogućnost osvajanja još vrijednijih nagrada!

Vidimo se!