18. I 19. STUDENOGA

Stiže nam treća Tweetokracija

21.10.2010 u 16:27

Bionic
Reading

Treća Tweetokracija, konferencija i radionica za profesionalno korištenje društvene mreže Twitter, održat će se 18. i 19. studenoga u Zagrebu, a bavit će se strategijama korištenja Twittera u marketingu i poslovanju

Društvena mreža Twitter nezadrživo raste i postaje sve značajniji faktor u marketingu i prezentaciji kompanija i brendova na internetu.

Treća Tweetokracija će na primjeru uspješnih domaćih i regionalnih brendova, kao što su Kolektiv, Bon bon i WTFJeans, pokazati kako koristiti Twitter u marketingu, prezentaciji i poslovanju.

U Tweetokraciju će vas uvesti Ivan Brezak Brkan, strateg za nove medije tvrtki poput Microsoft Hrvatska i Bon bona, urednik specijaliziranog internetskog magazina Netokracija; te Peđa Pušelja, internetski poduzetnik iz Francuske i jedan od najpopularnijih blogera u našoj regiji te osnivač WTFJeansa. Uz njih pojavit će se cijeli niz stručnjaka iz regije, koji su radili za tvrtke poput Coca Cole te Nescafea.

Na Tweetokraciju se možete kao čitatelj tportala prijaviti uz dodatnih 15 posto popusta, koristeći promotivni kod 'tportal' pri prijavi na www.tweetokracija.com/konferencija/.