Tehnologija PRETRAŽIVANJE NEKRETNINA

Oglasi s Crozille na karti tportala

  • Autor: S.Š.
  • 15.10.2010 12:59:50
  • 15.10.2010 12:01:00

Oglasi s portala za kupnju i prodaju nekretnina Crozilla Nekretnine odsad su dostupni za pregled i pretraživanje i na interaktivnoj karti tportala

Interaktivna karta Hrvatske je usluga tportala koja korisnicima nudi mogućnost postavljanja besplatnih malih oglasa, a nalazi se na adresi karta.tportal.hr.

Odnedavno je karta puno bogatija oglasima, jer se na njoj mogu naći i oglasi s portala Crozilla Nekretnine. Oglasi su identični onima koje su postavili korisnici tportala, a ukoliko to želite, klikom na 'Detalji' možete pogledati oglas na originalnoj stranici.

Pretraga je, kao i dosad, izrazito jednostavna i sastoji se od navigacije kartom i filtriranja rezultata putem pojmova kao što su kuće, zemljišta, stanovi itd. Moguća je i detaljna pretraga, gdje se mogu definirati cjenovni rasponi, broj soba i površine nekretnina.

Karta tportala uz desetke tisuća raznih POI-ja nudi detaljan prikaz cesta, sa satelitskim i avionskim slikama, mogućnost izračuna putanje te prikaz trenutnog vremena i vremenske prognoze za sedam dana.

karta.tportal.hr
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još