Tehnologija MODU T

Novi modularni mobitel iz Modua

  • Autor: G. M.
  • 11.10.2010 13:00:16
  • 11.10.2010 11:07:27

Izraelska tvrtka Modu, poznata po istoimenom minijaturnom i modularnom mobilnom telefonu, najavila je novi proizvod, mobilni telefon jednostavna imena T

Originalni Modu je bio prilično napredan za doba kada je najavljen, no telefon je nažalost stigao u prodaju prekasno da bi ostvario neki veći uspjeh. Modu Mobile je nastavio svoj rad te najavio novi model mobilnog telefona nazvan T. Ne radi se o minijaturnom pametnom telefonu baziranom na operativnom sustavu Android koji je neodređeno najavljen nedavno, već o uređaju baziranom na operativnom sustavu Brew. Taj operativni sustav ne pruža istu fleksibilnost kao Android, ali će korisnicima ponuditi popularne aplikacije YouTube, Facebook, Flickr i Twitter.

Modu Mobile

Geekovi će biti zadovoljni činjenicom da je i T modularan telefon kojem se daje mogućnost fotografiranja ubacivanjem u modul s fotoaparatom razlučivosti pet megapiksela ili ga se pretvara u glazbeni player ubacivanjem u bazu sa zvučnikom. Drugi dodaci za T su puna QWERTY tipkovnica i povez za nošenje oko ruke za vrijeme džogiranja. T je u Guniessovu knjigu rekorda upisan kao najlakši telefon s ekranom osjetljivim na dodir, pa kombiniranje s modulima neće rezultirati velikim i teškim uređajima. Modu Mobile je termin početka prodaje T mobilnog telefona definirao kao 'uskoro'.

www.modumobile.com
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još