Tehnologija GASI SE ANALOGNI SIGNAL

DVB-T prijemnik ili MAXtv, što odabrati?

  • Autor: tportal.hr
  • 5.10.2010 16:10:06
  • 5.10.2010 10:23:24

Danas u 12.35 došlo je do gašenja analognog televizijskog signala. Ako se dosad niste pobrinuli da nesmetano nastavite gledati omiljene televizijske sadržaje, sada je krajnji rok da to učinite

Ulaskom digitalnog signala u regiju D4 (Grad Zagreb, Zagrebačka, Sisačko-moslavačka i Krapinsko-zagorska županija) danas u 12.35 u Hrvatskoj ugasio se analogni televizijski signal. Korisnici koji na vrijeme nisu nabavili DVB-T prijemnike ili se pretplatili na MAXtv u toj regiji više neće moći pratiti televizijski program.

Što odabrati, DVB-T prijemnik ili MAXtv?

Odgovor na to pitanje prilično je jednostavan – MAXtv. Nabavkom nekog DVB-T prijemnika bit ćete u mogućnosti pratiti četiri osnovna televizijska programa te, ovisno o regiji u kojoj se nalazite, pokoji lokalni. I to je sve.

Nabavkom MAXtv prijemnika dobivate puno više od toga. Kao prvo, ne morate uopće razmišljati o digitalnim prijemnicima s obzirom da vam uz MAXtv takav uređaj uopće nije potreban.

Kao drugo, pretplatom na MAXtv otvara vam se svijet televizijskih sadržaja u kojem će svaki od korisnika pronaći nešto za sebe, a uz MAXtv imat ćete i pristup brojnim interaktivnim sadržajima direktno na zaslonu televizijskog prijemnika. MAXtv omogućuje mnoge funkcionalnosti poput vremenske prognoze, tečajne liste i kalendara, interaktivnog mozaičkog pregleda aktualnih programa na više različitih kanala istodobno, funkcionalnosti crvenog i gumba itd., a koji iskustvo gledanja televizije dižu na novu razinu.

MAXtv već u Osnovnom paketu nudi 105 programa, u Osnovnom Extra paketu 108 te još 26 programa u Sportskom paketu, Plus paketu te HBO paketima. Svi ljubitelji sporta također imaju mogućnost odabira Sportskog paketa s jedinstvenim nogometnim i drugim sportskim sadržajima. Sportski paket donosi 11 najboljih sportskih kanala, uključujući i najnovije kanale Arena 1 i Arena 2, na kojima će MAXtv korisnici ekskluzivno moći pratiti španjolsku, talijansku te francusku nogometnu ligu, a najbolji hrvatski komentatori, poput Željka Vele, učinit će praćenje ovih sadržaja još zabavnijim.

T-Com

Ono što će razveseliti zaljubljenike u sportske sadržaje jest podatak da je Sportski paket dostupan bez dodatne naknade do 31. listopada 2010.

Novitet u ponudi MAXtv-a je i mogućnost gledanja dva različita MAXtv programa na dva različita TV uređaja na istoj lokaciji. Korisnici koji žele koristiti ovu uslugu to mogu zatražiti preko postojećeg MAXtv sučelja, na svim T-prodajnim mjestima ili pozivom na broj 0800 9000.

www.t-com.hr
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još