Tehnologija REGIONALNA KONFERENCIJA

Web::Strategija 4 - jedinstveni marketinški doživljaj u ožujku

  • Autor: tportal.hr
  • 9.2.2009 16:06:47
  • 9.2.2009 14:00:00

U četvrtak, 5. ožujka, u Hypo EXPO XXI centru u Zagrebu održat će se četvrta po redu regionalna konferencija o internetskom marketingu pod nazivom Web::Strategija 4 – Izgubljeni u kontekstu

Negdje daleko, iza sedam servera i sedam domena, stvorena je četvrta regionalna konferencija o internetskom marketingu i izradi web stranica koja putem interneta dolazi i na Vaše poslovno računalo i vodi Vas izravno u zagrebački kongresni Hypo EXPO XXI centar 5. ožujka 2009. Ondje Vas očekuju imena internetskih i marketinških profesionalaca koji su Vam odlučili predstaviti svoje tajne i educirati Vas o kontekstualnom oglašavanju, Search Engine Marketingu (SEM), plaćanju po kliku (CPC) i plaćanju po akciji (CPA) – nevjerojatno magičnim marketinškim alatima čijim rezultatima ćete moći oduševiti sebe i Vaše klijente!

Nikada kao sada, u vrijeme svjetske recesije, internet nije pružao veći potencijal za marketinške kampanje, pogotovo kroz kontekstualno oglašavanje. Konferencija Web::Strategija 4 – Izgubljeni u kontekstu će Vam upravo omogućiti da ga iskoristite!

Kao predavači, dočekat će Vas regionalna elita profesionalaca u internetskom marketingu sa svojim predavanjima - najmlađi hrvatski certificirani Google AdWords profesionalac - Krešimir Drvar, najpoznatiji hrvatski SEO stručnjak - Siniša Gavrilović, voditelj velikih medijskih web projekata - Vanja Bertalan, začetnica prve hrvatske afiliate marketing mreže - Višnja Željeznjak. Također, educirat će Vas i poznati regionalni stručnjaci za online oglašavanje - Dragan Varagić iz Srbije, Jaka Levstek iz Slovenije, te Marek Vidović iz Slovačke.

Četvrta konferencija će se održati ponovno uz vjerne zlatne pokrovitelje – najpopularniji web oglasnik Njuškalo.hr i tvrtku za izradu poslovnih web stranica Internet Softver te ostale pokrovitelje: Virtus dizajn, Httpool, ETARGET, Zagrebačka školu ekonomije i managementa te PLIVA. Vjerodostojnosti ove jedinstvene konferencije o internetskom marketingu u prilog ide i činjenica da ju medijski pokrivaju svi najjači internetski mediji u Hrvatskoj – Net.hr, tportal.hr, Forum.hr, Monitor.hr, Poslovni.hr, zatim časopisi VIDI i Poslovni savjetnik, te Kapital Network televizija.

Ne propustite ovu Web::Strategiju jer osim edukativnih predavanja, četvrta konferencija priprema uvesti u regiji neke novosti i standarde koji ovdje do sada nisu postojali. Organizator istog dana priprema održavanje prvog sajma internetske industrije pod nazivom Web::INDUSTRIJA 2009 i dodjelu Zlatnih nagrada Web::Strategije u dvije kategorije – za najbolje marketinške kampanje na internetu te za najupotrebljivije web stranice. Očekujte uskoro još događanja!

Na kraju, ne zaboravite da su Web::Strategiju već mnogi prepoznali kao konferenciju s nižima cijenama kotizacije. Zato – prijavite se ovdje što prije!

Vidimo se na konferenciji!
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još