Tehnologija BRZO, BRŽE, NAJBRŽE

Nortonov antivirusni program za igrače

  • Autor: G. M.
  • 28.11.2008 14:07:52
  • 27.11.2008 8:21:15

Igračima trebaju snažna računala i ne mogu si priuštiti da im antivirusni program 'krade' dobar dio te snage. Upravo za njih Norton je napravio posebnu verziju svog antivirusnog alata

Svatko tko je koristio Nortonove sigurnosne proizvode u prošlosti upoznat je s njihovim raskošnim korištenjem računalnih resursa. Mnogi su odustali od tog proizvoda zbog toga što im je vidno i značajno usporavao rad računala. Symantec, proizvođač sigurnosnog paketa Norton, uvidio je probleme sa svojim proizvodom, te je u najnovijim verzijama poradio na ubrzanju njegova rada i optimizaciji korištenja računalnih resursa.

Sada je Symantec glavnu manu antivirusnog programa Norton pretvorio u njegovu prednost izradom posebne verzije za igrače. Norton Antivirus Gaming je antivirusni program kojemu je glavna karakteristika brzo izvođenje i minimalno trošenje resursa računala.

Symantec tvrdi da ova verzija njihova antivirusnog programa dodaje manje od jedne sekunde na vrijeme potrebno za paljenje računala, treba manje od 50 MB diska za instalaciju te u radu koristi svega šest megabajta radne memorije. Osvježavanje programa novih antivirusnim definicijama vrši se u kratkim i brzim intervalima da se slučajno na zaguši veza na internet, a dok je igrač u igri, sva upozorenja koja mu mogu prekinuti igru se suspendiraju.

Cijena Norton Antivirus Gaming edicije jest 39,99 američkih dolara, a dobavljiv je na Symantecovoj stranici.

www.symantec.com
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još