DOČEKALI SMO

iPhone 4 je stigao!

22.09.2010 u 13:59

Bionic
Reading

T-Hrvatski Telekom će 24. rujna ekskluzivno početi prodavati iPhone 4, a za optimalno korištenje uređaja u ponudi je nekoliko iTarifa

iPhone 4 ima ugrađen FaceTime, čime se ostvaruje san o videorazgovorima, a opremljen je i fantastičnim novim zaslonom Retina, s najvećom rezolucijom ikada u mobilnim telefonima.

Zahvaljujući Retini, iPhone 4 omogućava iznimno oštar prikaz teksta, slika i videozapisa. Osim toga, ima kameru od 5 megapiksela s LED bljeskalicom i mogućnošću snimanja videa u HD rezoluciji, Appleov A4 procesor, 3-osovinski žiroskop i do 40 posto dulje vrijeme razgovora.

Sve je to upakirano u sasvim novi dizajn od stakla i nehrđajućega čelika, koji uređaj čini najtanjim pametnim telefonom na svijetu. iPhone 4 dolazi s iOS-om 4, najnovijom verzijom najnaprednijeg operativnog sustava za mobilne uređaje koji ima preko 100 novih karakteristika. Revolucionarni App Store nudi preko 200.000 aplikacija, uključujući novu aplikaciju iMovie izrađenu samo za iPhone 4.

Informacije o tarifama dostupne su na www.t-mobile.hr/iphone ili u T-Centrima. Ako želite više saznati o samom uređaju, posjetite www.apple.com/iphone.