Tehnologija NOVE MOGUĆNOSTI

Stigao je prvi redizajn Twittera

  • Autor: B. R.
  • 15.9.2010 9:32:46
  • 15.9.2010 7:21:15

Nakon četiri godine postojanja, stigao nam je prvi redizajn mikrobloging servisa i društvene mreže Twitter. Tijekom nadolazećih dana, promjene će biti postupno primijenjene svim korisnicima, kojih je oko 160 milijuna

Mikrobloging servis i društvena mreža Twitter svakoga dana privlači oko 370.000 novih korisnika, a od osnutka 2006. do danas ih se skupilo oko 160 milijuna. Većina njih, oko 78 posto aktivnih, servisu pristupa preko web odredišta Twitter.com, a ostatak se koristi nekom aplikacijom ili nekim 'vanjskim' servisom.

Upravo zato, tim koji stoji iza Twittera odlučio je redizajnirati početnu stranicu te korisnicima ponuditi neke nove mogućnosti.

Najveća promjena, osim one kozmetičke, sadržana je u tome što će Twitter.com sada sadržaje prikazivati u dva stupca, s prikazom niza statusnih poruka u jednom stupcu te detalja pojedinog 'twitta' u drugom. Jednako tako, u sklopu 'detaljnog' pogleda pojedine poruke korisnicima će automatski biti prikazivani privici poput fotografija, video isječaka i sličnih sadržaja.Twitter je objavio i određene promjene 'ispod haube' servisa pa se više ne bi trebalo dešavati pojavljivanje 'zloglasnog kita', obavijesti da je servis zbog zagušenja prometa nedostupan.

Bilo kako bilo, promjene na Twitteru zvuče prilično dobro, no o njima ćemo vam moći reći nešto više kada se pojave i na našem službenom računu.

Upravo tako, ne zaboravite da je i tportal na Twitteru!
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još