HR WEB MJESECA

Pokrenut novi Enterov web

07.09.2010 u 14:19

Bionic
Reading

Enter je danas predstavio novi dizajn svog internetskog odredišta koje i dalje možemo pronaći na staroj adresi vezanoj uz Bugovu domenu

Enterov web najavljen je kao odredište s informatičkim sadržajem koji će svi razumjeti, a vijesti i svi tekstovi na stranici prilagođeni su informatičkim početnicima. Sadržaji bi mahom trebali biti edukativnog sadržaja, a objavljivat će se u rubrikama naslovljenim Web učionica i E-legende.

Na stranici će se objavljivati i vijesti iz svijeta informatike i svijeta videoigara. Posjetitelji stranice mogu glasati za najomiljenije im igre te tako kreirati top liste trenutno najpopularnijih naslova. Također mogu slati svoje desktop crteže i slike, a glasanjem će biti odabrani najbolji radovi.

Važno je spomenuti da je Enter samostalan web na kojem ne vrijedi registracija Bug Onlinea. Interakcija s čitateljima ostvaruje se preko profila na Facebooku, a u gornjem desnom uglu postavljena je ikona za prijavu na tu društvenu mrežu. Na taj način će svaki posjetitelj moći vidjeti je li netko od njegovih prijatelja trenutno na Enterovoj stranici. Ljubitelji flash igara posebno će biti zadovoljni kolekcijom online naslova raznoraznih žanrova koja bi s vremenom trebala raditi kao i svi ostali sadržaji na stranici.