Tehnologija ANDROID ZA MASE

Huawei IDEOS dolazi s Androidom 2.2

  • Autor: B. R.
  • 6.9.2010 9:16:02
  • 6.9.2010 7:44:16

Suradnja proizvođača Huawei i Googlea rezultirala je još jednim uređajem koji kao pokretačku snagu koristi mobilnu platformu Android. Ipak, za razliku od ostalih, ovo je prvi uređaj koji će se standardno isporučivati s Androidom u verziji 2.2

Kineski proizvođač Huawei tržištu je za sredinu listopada najavio uređaj naziva IDEOS. Ova telekomunikacijska naprava sadrži kapacitivni zaslon osjetljiv na dodir, dijagonale 2,8 inča, ima ugrađenu 3,2-megapikselnu kameru, Bluetooth, 3G i Wi-Fi, 512 MB ugrađenog podatkovnog prostora te utor za memorijsku karticu. Pokreće ga procesor Qualcomm, radnog takta 528 MHz.

Huawei IDEOS prvi je najavljeni uređaj koji će se standardno isporučivati s Androidom u verziji 2.2, što između ostalog znači da će svojim vlasnicima omogućiti pohranjivanje aplikacija direktno na memorijsku karticu.

Uređaj bi se na tržištu trebao pojaviti ovog listopada u crnoj, bijeloj, ružičastoj ili žutoj varijanti kućišta, a cijena bi mu se trebala kretati u cjenovnom rangu od 100 do 200 dolara.

www.huawei.com
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još