NAKNADA SAMO 1 KUNU

Novi kanali na MAXtv-u

01.09.2010 u 15:53

Bionic
Reading

MAXtv je svojim korisnicima pripremio dva nova programska paketa, s pregršt sportskih, filmskih, dječjih i dokumentarnih programa. U sklopu nove promotivne ponude HT-a, novi korisnici usluge MAXadsl dobivaju neograničen promet za samo jednu kunu mjesečno u prvih šest mjeseci korištenja

HT svojim korisnicima od danas nudi dva nova MAXtv programska paketa: Osnovni Extra paket i Sportski paket. Tijekom rujna ovi će paketi biti dostupni korisnicima bez plaćanja dodatne naknade.

Sportski paket donosi 11 najboljih sportskih kanala, uključujući i najnovije hrvatske kanale Arena 1 i Arena 2 na kojima će MAXtv korisnici ekskluzivno moći pratiti španjolsku i talijansku nogometnu ligu te francusku i njemačku nogometnu ligu, kao i prijenose kvalifikacijskih utakmica za Europsko nogometno prvenstvo 2012. i Svjetsko nogometno prvenstvo 2014.

Uz dva Arena kanala, u paket je uključen i Sport Klub - uz koji korisnici imaju mogućnost pratiti Premier ligu, košarkaške spektakle NBA i Eurolige, vrhunski tenis na Wimbledonu i turnirima Masters serije, kao i brojna druga najveća sportska događanja. Uz to, korisnici će moći pratiti američke sportove na kanalima ESPN America, ESPN Classic, golf na Golf kanalu, ekstremne i pustolovne sportove uz kanal Extreme, a tu su još i Fishing&Hunting, Yacht&Sail i Motors TV.

Osnovni Extra paket je novi paket koji korisnici mogu izabrati umjesto postojećeg Osnovnog paketa, a nudi čak 12 novih kanala, uključujući najbolje i najatraktivnije filmske, dječje, lifestyle, poslovne i dokumentarne programe. Postojeći Plus paket sada korisnicima donosi sasvim novi glazbeni program te kanale sa sadržajima za odrasle.

HT je za sve nove korisnike koji u razdoblju od 1. rujna do 31. listopada zatraže MAXtv ugovor na 24 mjeseca omogućio plaćanje mjesečne naknade prvih šest mjeseci u iznosu od samo jedne kune, u koju je uključeno i jedan mjesec korištenja Sportskog paketa i jedan mjesec korištenja HBO&Cinema&HBO on Demand paketa bez dodatne naknade.

Osim novosti vezanih uz proširene MAXtv programske pakete, HT je pripremio i promotivnu ponudu u kojoj novi korisnici usluge MAXadsl  ostvaruju mogućnost neograničenog internet prometa za samo jednu kunu mjesečno u prvih šest mjeseci, dok MAXadsl priključak plaćaju samo 0,50 kuna. Ponuda je namijenjena privatnim i poslovnim korisnicima, a dostupna je do 31. listopada 2010. uz potpisivanje ugovorne obveze na 24 mjeseca.

Više informacija o novostima u MAX ponudi možete pronaći na www.t-com.hr