Tehnologija GOOGLE REALTIME

Google poboljšao pretraživanje u stvarnom vremenu

  • Autor: G. M.
  • 27.8.2010 15:16:32
  • 27.8.2010 13:34:08

Googleova usluga pretraživanja sadržaja u stvarnom vremenu je bitno nadograđena pa sada možemo pretraživati prema određenim lokacijama ili datumu

Google je prošle godine predstavio uslugu pretraživanja sadržaja koji se pojavljuje na internetu i mijenja u stvarnom vremenu. Danas je ta usluga dobila novu adresu i dodatne alate kojima korisnici mogu pospješiti svoje pretrage.

Nova tražilica će najbolje poslužiti za pretrage blogova, društvenih mreža ili vijesti. Uglavnom se radi o sadržajima koji će se mijenjati pred vašim očima u polju s rezultatima pretraga. Google je dodao alate koji omogućavaju pogled unatrag kroz vrijeme, definiranje upozorenja za promjene na određenim lokacijama na webu, filtriranje prikazanih sadržaja prema geografskim svojstvima (po gradu, državi ili kontinentu) te pregled razgovora (ukoliko rezultat pretrage prikazuje diskusiju ili dopisivanje) u cijelosti.

Pretraga u stvarnom vremenu je dostupna na adresi www.google.com/realtime. U slučaju da link još uvijek ne radi, strpite se, Google je obećao da će proraditi tijekom dana.

www.google.com
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još